N-VA Pelt kiest nieuwe voorzitter voor één dag.

Op 19 juni 2023

Op woensdag 21 juni zal bestuurslid Ruben Van Baelen (27) zich één dag voorzitter van de N-VA afdeling van Pelt mogen noemen. Het bestuur van de afdeling vraagt hem om op woensdag de taken van huidig voorzitter Kevin Englicky voor 24 uur over te nemen. 

Alles kadert in de themadag rond de Belgische zorgverlening die N-VA Pelt op woensdag organiseert. Ruben is werkzaam als leefgroep-begeleider in één van de vele zorginstellingen die Pelt rijk is en is dus met zijn ervaring op het werkterrein, zijn kennis ter zake, de geknipte persoon om de themadag in goede banen te leiden. “N-VA wil echt wel werk maken van een eerlijke dialoog tussen beleidsmakers en het zorgpersoneel op de werkvloer. Zonder echte input van het werkveld is effectief beleid quasi onmogelijk.” 

Daarom organiseert de afdeling op woensdag 21 juni om 20u een gespreksavond met Limburgs parlementslid Frieda Gijbels (commissie ‘Gezondheid en Gelijke Kansen’) waar ruim tijd wordt vrijgemaakt om te luisteren naar het verhaal van de mensen uit de sector. De gespreksavond is gratis, toegankelijk voor iedereen en zal doorgaan in zaal Dommelgalm (Jaak Tassetstraat 20, 3910 Pelt). Mevr. Gijbels, Ruben en de mandatarissen van de lokale afdeling hopen alvast op veel boeiende gesprekken met Peltse zorgverleners. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is